• Mié. Oct 4th, 2023

EspluEscacs News

Todo el Ajedrez en Esplugues

X edició GAUDIM DELS ESCACS 2021

Poradmin

Ago 5, 2021

X edició GAUDIM DELS ESCACS

“TROFEU AJUNTAMENT” 2021

Estimats amics,

El Club Escola Esportiva  Espluguenc d’Escacs organitza com cada any el torneig d’escacs per la Festa Major d’Esplugues el pròxim 18 de setembre, sota la denominació de:

X edició GAUDIM DELS ESCACS

“TROFEU AJUNTAMENT” 2021

A continuació us detallem el reglament:

REGLAMENT

 1. La participació en el torneig és oberta a qualsevol persona. 
 2. El torneig es jugarà en una sola jornada, a la Sala d’actes de l’Edifici Puig Coca, al Petit Parc de l’Amistat s/n, el dissabte 18 de setembre del 2021. Començarà a les deu del matí.
 3. A la sala de joc només podran accedir els participants, amb mascareta obligatòria,  hi haurà control de accés i mesura de temperatura.
 4. Les partides es jugaran amb rellotge de control i cada jugador disposarà per fer la partida de 5 minuts més 3 segons per cada jugada feta.  Es jugaran segons les regles de joc de la FIDE per aquesta modalitat, excepte que la primera jugada il·legal perdrà la partida.
 5. El torneig es jugarà pel sistema Suís, a nou rondes, amb un màxim de 30 jugadors.
 6. Les inscripcions s’han de fer omplint el FORMULARI No s’acceptaran inscripcions que no es facin mitjançant el formulari.
 7. S’admetran incorporacions de jugadors encara que el torneig estigui començat sempre respectant el nombre màxim de participants. Els jugadors que no es presentin a la primera ronda seran eliminats de el torneig. 
 8. Obtindran Trofeu els tres primers classificats del torneig. També tindran trofeu; la primera classificada femenina; el primer classificats dels jugadors menors de 15 anys i dels majors de 65 anys. Els trofeus es donaran, el mateix dia, un cop acabat el torneig. Els premis no són acumulables.
 9. Els empats pels trofeus es resoldran aplicant el sistema Bucholz Total i el Bucholz brasiler.
 10. L’organització es reserva el dret d’admissió i podrà fer fora del torneig a qualsevol jugador si no té un comportament correcte.
 11. És obligatori l’ús correcte de mascareta dins del recinte del Centre i fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans de començar cada partida.
 12. Els conflictes derivats del joc, o no previstos en aquest reglament, seran resolts de manera inapel·lable pel director del torneig.

Us animem a gaudir d’un matí d’escacs durant la Festa Major d’Esplugues 2021.

Salutacions

C.E.E.Espluguenc

Llista d’inscrits

Deja una respuesta