• Vie. Mar 1st, 2024

EspluEscacs

Todo el Ajedrez en Esplugues

Entitat del mes

Porwebmaster

Feb 1, 2021

Entitat del mes: Club Escola Esportiva Espluguenc d’Escacs

Entitats del mes / Por Punt de voluntariat

Entrevistem al José Antonio García, president del Club Escola Esportiva Espluguenc d’Escacs creat al 2008 amb la intenció de fer una aposta forta per l’ensenyament de qualitat del seu joc-esport, especialment als jovents, amb professorat format i titulat per les tasques formatives d’aprenentatge i transmissió de valors.
Som una entitat esportiva de caràcter social, vinculada al barri de La Plana i fundada fa més d’11 anys, que promociona l’aprenentatge, estudi i pràctica dels escacs, amb especial èmfasi en la inclusió de les dones i les noies. (en la nostra curta història hem federat 116 esportistes dels quals 30 han estat dones i noies).

Ver el artículo completo en:

https://entitats.esplugues.cat/entitat-del-mes-club-escola-esportiva-espluguenc-descacs

Deja una respuesta